PAUSE HERE
Subhanallah . Alhamdulillah . Allahuakhbar

Pyinchess Farhana

Tuesday, 6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU






Yeah ~ My First Time joining contest by Sifu Ben Ashaari !

Segmen JOM KRITIK BLOG AKU - Last 10 malam ini ( 06.03.2012 )


Kenapa BLOG ini perlu dikritik ?

1. Sebab saya ingin menjadi Blogger yg Berjaya ! 
Tapi utk mencapai itu tidaklah mudah . Saya perlukan kritikan yang membina .
Kata orang , jadikan kritikan sebagai pemicu kepada Kejayaan !

2. Lagi satu , setiap hari if tengok blog nih mesti terasa banyak kekurangan . Bosan .
So ,  If there should be any improvements . . Feel free to leave your comments below ok (:

Sudi2kan lah diri untuk kritik Blog yg serba kekurangan ini ~  
Lepas kritik , jgn lupa tinggalkan link korang pula . I'll explore ur Blog ! HEE ~

P/s : Segala Kritikan anda , sangat2lah dihargai :) Thanks abg Ben for this Segment . 



SEKIAN . 








Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)



11 Orang Pengomen Terhandal :

Azizah a.k.a N.a.z said... [Reply to comment]

nice blog n nice header..

http://rumahwarnacoklat.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

cik nisa said... [Reply to comment]

singgah balas..ahhh..cantiknye header dye..kretif..suke3..:))

Azhafizah[フィザ] said... [Reply to comment]

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Discrim said... [Reply to comment]

bagus ni..banyak isi dan nasihat..bagus2..singgah blog kami dan baca entry2 kami dan selamat mengkritik..tq

Muhamad Azam said... [Reply to comment]

Ohsem blog ni, seronok baca entry kat sini


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

nina_adana said... [Reply to comment]

singgah sini untuk bls knjgan awk :0

heheh masok-2 je nmpk header yg ohsemm.. cantk lah.. :) thumbs up my dear..

okayy.. nina suke kmbinasi pink+itam+putih.. cam kene je ngan baju nina.. heheh.. keep berblogging yea??? nice 2 meet you :)

CikMunBlogger said... [Reply to comment]

semua nya awesome !
mun suka ^_^


jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

miSs tyNa said... [Reply to comment]

jemput dtg blog sy ;)

shida'R said... [Reply to comment]

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

kikilala said... [Reply to comment]

LAWA headernya :DDD

apisv2 said... [Reply to comment]

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html