PAUSE HERE
Subhanallah . Alhamdulillah . Allahuakhbar

Pyinchess Farhana

Saturday, 1 December 2012

Dapat Award ! (:


Assalamualaikum . .

Woot Woott !! Dapat Award dari blogger tomey cik BadrinaIbtisam ~ Yeayy thanks soo much dear ! (:

Okey straight to da point ~ untuk mendapatkan Award nih kan , haruslah follow the rules terlebih dahulu :)
  • Setiap orang yang di TAG harus memberitahu 11 perkara tentang dirinya
  • Perlu menjawab pertanyaan yang diajukan oleh orang yang mengeTAG anda
  • Buat 11 pertanyaan baru untuk diberikan kepada mangsa TAG anda
  • Bergegas ke blog mereka dan bagitahu yang mereka mendapat Award nih
  • Jangan TAG orang yang TAG anda nanti orang yang TAG anda akan TAG anda kembali :p (xboleh TAG balik key)

11 Perkara tentang diri saya :)
  1. Seorang pencinta islam
  2. Selalu merasakan diri disayangi ~ Haha !
  3. Cerewet lah jugak
  4. Suka berlagak dengan adik beradik sendiri
  5. Agak pendiam hanya pada golongan tertentu
  6. Suka berangan tahap sederhana sahaja
  7. Peminat tegar segala jenis kek dan chocolate
  8. Suka menyanyi xkira masa even suara xpernah merdu seperti akak zena zain okeh
  9. Mudah diserang virus selesema
  10. Xakan keluar rumah selagi baju or seluar x ber’iron’
  11. Lebih gemar menjadi silent readers kepada blog2 best seluruh dunia

Okey berikut merupakan soklan2 daripada cik Badrina kepada cik Princess palsu !
  1. Hai? Macam mana life kamu sekarang? =') 
  2. Happy tak dapat award ni? Ngehngeh. xD 
  3. Tiga buah lagu yang kamu suka? ;) 
  4. Suka buku yang jenis apa? 
  5. Hobi di masa lapang? 
  6. Di saat kamu sedih & kecewa, macam mana kamu motivate diri kamu? =') 
  7. Ada buku diari tak? Kalau ada, tiap hari ke kamu menulis? 
  8. Kamu pnye favorite movie? 
  9. Oh ye yee, bila birthday kamu? xD 
  10. Ada kawan baik & rapat kat social network tak? Kalau ada, ceritakan sedikit tentang korang pnye friendship! =') 
  11. Bila kamu mula blogging dan macam mana boleh timbul idea untuk create own blog? =')
Haa lepas baca ja soalan2 tersebut , jari jemari terus menaip jawapan mengikut kata hati yang terkadang kalut disebabkan terlebih eksaited maybe . . hikhik . 

So 11 soalan berbalas 11 jawapan lah jugak kan . *xpayah over sangat bagi jawapan sampai 12 key ! huhu . Ni Jawapannya . .
  1. Alhamdulillah, xda yang perlu dibanggakan but Thanks to Allah memberi kebahagiaan yang tidak terungkapkan..cukup dari segala aspek (eh baru soklan satu da over panjang hee)
  2. Of Course happy ! sebab ayat tu haa “Award utk Pyinchess” Wooo menitis air mata tahu . hikhik . tq anyway (:
  3. Lagu Vision of Love , The Climb , and Rapuh
  4. Buku Motivation (sebab selalu macam stress & cenderung untuk giveup xtentu pasal)
  5. Membaca & duduk depan laptop layan lagu or video sambil sesekali verangan tengah berdiri atas stage disaksikan oleh kejutaan peminatsss :p
  6. Tenangkan diri and mengadu kepada Allah . Dialah maha mendengar lagi mengetahui .
  7. I dun write things into a diary . Sebab macam xcool simpan rahsia dalam buku . Lebih suka simpan gambar . . sebabnya dalam setiap gambar , ada cerita !
  8. Banyak . Salah satunya 1 Litre of Tears (True Story with morals) 
  9. 27 of June ____ :p
  10. Yep , ada ! We all keep in touch via social networks . Even semua duduk berjauhan tapi hubungan terasa dekat hanya setelah Mark Zuckerberg mencipta Facebook . Dat’s y Fb terasa awesome pabila Besties online xhengat dunia . weee ~
  11. Start create blog yang kedua nih baru lagi . . hujung tahun lepas . Blog yang first sudah musnah ditelan ombak . Wuu ~ Idea membuat blog timbul after merasakan bahawa seorang puteri itu harus mempunyai blog untuk beramah mesra dengan rakyat jelata ! Yeahh hidop Princess Palsu kesayangan Rakyat Sudunia ! hihihi (sila terharu) .
Haraf cik Badrina berpuas hati dengan jawapan di atas and maaf atas ke'melalut'an yang tersengajakan seperti jawapan no. 11 itu . Ohh cukuplah hanya sekali baca sahaja (Wahh perasan kalau ada orang akan baca berkali-kali buuuuuhh:p)


. . dan soalan bertubi ini ditujukan khas kepada sahabat blogger yang akan di TAG ! :)
  1. Kenangan manis yang tidak akan dilupakan sepanjang hidup?
  2. Anda teringin sangat berkahwin pada tarikh?
  3. Benda paling berharga yang pernah anda miliki?
  4. Anda comel tak ? (sila jawab dengan yakin!huhu)
  5. Perkara yang paling tidak digemari ?
  6. Habit atau benda yang perlu ada ketika hendak tidur?
  7. Sifat yang anda rasa perlu diubah dalam diri?
  8. Beritahu semua orang bahawa anda seorang yang _______ (sila isi apa yang patut.kikiki)
  9. Masakan special yang pernah anda masak?
  10. Sesuatu yang ingin dikatakan untuk insan teristimewa? (sila sebut siapakah gerangan insan istimewa tersebut)
  11. Now tell the world bahawa status anda sekarang adalah ? (Single, Engaged, Married...)
Thats All ! Selamatlah menjawab sahabatku sekalian . . HIHI !


Yeahh ~ and this AWARD goes to >>


Click SINI untuk dapatkan gambar di atas .

TAHNIAH









Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)



1 Orang Pengomen Terhandal :