PAUSE HERE
Subhanallah . Alhamdulillah . Allahuakhbar

Pyinchess Farhana

Thursday, 20 December 2012

2012.2012

Assalamualaikum..

Malam ni ai kesorangan lagi..maka dengan berbekalkan  semangat yang jitu, ai mula menaip !

Ayat macam idea tengah mencurah-curah kan? Sekadar pengetahuan..Disebabkan kesunyian yang tidak diingini, ai paksa diri untuk update entry nih. Motif hanya untuk hilangkan rasa takut! Al maklumlah kalau sorang2x nih fikiran kemain aktif mengimagine yang  macam-macam keh. So better lah buat entry mencarut agar tiada lagi bayangan sang lipas yang sedang berehat dalam bilik air tuh. Tahu kan ai terkejut?! *Andai saja lipas seluruh alam mengetahui bahawa mereka makhluk digeruni, sudah pasti mereka bersedih. Apa salah mereka?..tapi cik ama lebih kejam, dia selalu bunuh lipas yang boleh terbang tuh. Lepas tuh apa jadi dengan lipas yang xboleh terbang pulak? Mestilah dia halau masuk bilik ai dengan najwa! Masa tuh ai rasa cik ama lah orang yang paling kejam di muka bumi. :p okey enough...

Title entry macam hebat kan? Seolah-olah hari ini (20.12.2012) merupakan hari paling bahagia lah buat cik princess palsu tuh. Tidak! Tadi ai dengan cousin sempat drift pergi GDeX untuk pos hanya 1 keping surat. Balik tuh tersesat. Ya Rabbi lupa baca Du’a before jalan tuh. No wonder..Tapi we all boleh cool lagi, x panik tahu. Kalau tidak, manakan mungkin terjumpa UTurn akhirnya J.

Selain sesat, mood kerja juga tetiba down. Banyak juga kerja tertangguh tapi siap boleh pakai headphone gergasi okeh. Hilang keayuan 6 saat..whoo! “Dag Dig Dug di dalam daaadaaaaa..” terserlah ‘ketidaktanggungjawaban’ yang xpatot. Yang pastinya esok adalah lebih baik! InshaAllah..

Okeylah cukup sampai di sini Teman..Terima kasih (:









Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)



5 Orang Pengomen Terhandal :

9n0L4 said... [Reply to comment]

entry sblm ni pun tarikh cantik kan. hee.

nik ros said... [Reply to comment]

ooo..penakut rupanya..hehe

Arol Mubin said... [Reply to comment]

Kenapa takut dengan lipas, kak? Apa dosa mereka? Hahaha! Kalau nampak lipas, spray jek dengan Ridsect. Setel masalah! :D

Sarah Mohd Saleh said... [Reply to comment]

eii menci lipas,rase mcm nak bako je keturunan die.

MaYa MustWany said... [Reply to comment]

lagi2 klu lipas terbang..hihihi