PAUSE HERE
Subhanallah . Alhamdulillah . Allahuakhbar

Pyinchess Farhana

Wednesday, 12 December 2012

12.12.12

Assalamualaikum . .


Rasa confident sangat buat tajuk untuk entry kali ini !

12.12.12 . . Apa yang berlaku pada  tarikh ini ?

  • Tarikh ini hanya berlaku sekali in a lifetime and it won’t happen again for a hundred years
  • Ramai blogger bersiap sedia untuk update entry pada tarikh yang cun melecun sebegini
  • Seseorang yang jarang hupdate blog macam dahku akan menjadi rajin sign in blog dan type tajuk laju2x tanpa terfikir bahawa princess palsu itu pada hakikatnya sangat malas mengupdate entry dalam 3 kali seminggu apatah lagi 2 kali sehari tapi ada hati untuk mengatasi Otai Blogger seperti Ben Ashari dan Cik Epal . Serious sedar diri ;(
  • Terdapat ramainya pasangan yang memilih tarikh ini untuk akhiri zaman bujang seperti Suki Low dan Jeremy Chong yang terlupa memberi Invitation Card kepada dahku . Baiklah baiklah T_T
  • Timeline FB dan TWITTER jammed kababomm disebabkan ribuan rakan – rakan sangat prihatin mengumumkan bahawa today adalah 12.12.12 dan bukannya 12 Disember 2012 . Ramainya rakan – rakan yang sanggup menunggu sehingga jam 12 , 12 minit , 12 saat , Hari 12 , Bulan 12 , Tahun __12 dan menjadi orang ke 12 post status tersebut di FB ! “12 persons Like this status” . . Then keesokan paginya terjaga dari lena tepat pukul 12:12:12 PM . Whoaaaa ~ 
  • Besties 12 Remaja tiba – tiba teringat bahawa suatu ketika dahulu mereka pernah berhajat untuk menaiki pelamin beramai - ramai pada tarikh 12.12.12 . Oleh itu mari mewujudkan bulan 13 agar dapat bersanding together pada tarikh 13.13.13 ! :p Rindu kalian !

Cepat sungguh masa berlalu . Umur pun semakin meningkat . We should remember that Friends .

Sudah cukupkah amal ibadat kita untuk menuju kampung Akhirat ? Untuk mengecapi SyurgaNya ?


Tepuk Dada , Tanya Iman . .






Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)



10 Orang Pengomen Terhandal :

ama si baldu merah said... [Reply to comment]

rindu cik ana... doakan saya cepat ketemu jodoh ya!... e'eh salah!.. saya doakan cik ana cepat2x naik pelamin..:)...

Hakuna Matata said... [Reply to comment]

ahaha..tp sy x trmasuk dlm list2 itu o ana.no feeling nih..adedehh harus sedarkn dri dr tdur pjg nih :p

Cik Farhana said... [Reply to comment]

Of Course ai slalu doakan ama cepat bertemu jodoh la ~ sebab ama kan harus ada 8 ~ do u noe what i mean ? hahah miss u !

Cik Farhana said... [Reply to comment]

Cik Lai : huhu sama la..besa ja kan. itu hanya angka :p

nik ros said... [Reply to comment]

cantik tarikhnya kan.
tak ada apa menarik yg berlaku kat sis..hehe

Cik Farhana said... [Reply to comment]

@nik ros yup..same goes to me sist..huhu

elyna mirsada said... [Reply to comment]

hurm makin cpt masa berlalu,smakin tkut utk meniti hr seterusnya

Cik Farhana said... [Reply to comment]

Ely: kan..harus berazam dlm diri utk mnjadi lbh baik :)

9n0L4 said... [Reply to comment]

date 1 safar tahun ni pun cantik. 1/2/34. ;)

Badrina Ibtisam said... [Reply to comment]

Hii sy trlewat.. sudah 20/12/12 pun huk2