PAUSE HERE
Subhanallah . Alhamdulillah . Allahuakhbar

Pyinchess Farhana

Tuesday, 1 May 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK




23.4.2012 - 25.5.2012 11.59PM


Yeahh arinih me Join 2 Segmen !

Yang nih Segmen SERIOUS FOLLOW BACK . Ahaa sangat seswai la me join , sebab ??
Jawapan paling tepat dan inilah jawapan sebenar dan tidak ada jawapan lain yg paling tepat selain daripada jawapan yg tepat nih >> Untuk tambah Follower la . . hewhew ~ Dan . . untuk merapatkan lagi silaturrahiim antara Bloggers yg sporting2 dan (grr DAN lagi) baik hatinya . :) *Ini adalah satu pujian yg eiklas key DAN sangat ikhlas . (perlu DAN huruf besar?) :p 

For me , segmen nih tak membebankan langsung (dengan nada yg tenang sambil tangan di dada DAN mata ke atas) hihih jgn marah ~ but seriously adalah rasa membebankan siket sebab nampak ayat "Buat sedikit karangan sebab apa korang join segment ini" . aigoo rasa terbeban lah tengok word 'karangan' tuh . ehee terbayang 280 patah perkataan err ~ Tapi untuk dapatkan Follower yg ramai kenalah usaha and bukannya semua benda tuh mudah bagi kita . Noooo @ Tidak okey . huhuh berbaloi la , hadiah pun lumayan di samping dapat follower / kenalan baru kan . . Terima Kasih tau ! :)


Me TAG ; Lisa Surihani , Dato' Siti DAN Neelofa  ^^, (senyum paksa:p)
 



Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)



35 Orang Pengomen Terhandal :

amercorner.blogspot.com said... [Reply to comment]

terima kasih sudi join
amer dah follow

erk beban ke buat karangan tu haha amer lupa nak letak 500 patah perkatann :D

x perlu lah banyak2 . 2 3 patah perktaan je ok :D

@ deqla manjew said... [Reply to comment]

slm, singgah dari segmen yg sama.. sy serious follow awk.. awk ??
if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿ Nani ツღ said... [Reply to comment]

haii awak..Nani mmg dah lama follow blog ni :)

Iena Eliena said... [Reply to comment]

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

icumm said... [Reply to comment]

icumm dah mmg follow sini..serius follow icumm dkt sini ye ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Farra said... [Reply to comment]

follow drpd segmen yg sama

>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said... [Reply to comment]

Sya dtg cnie . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

ikaa said... [Reply to comment]

dr segmen yg sameee!!

http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html?showComment=1336108699296#comment-c7728078853477128469

Michelle Hopell said... [Reply to comment]

singgah sini membalas kunjungan .. :)
nice blog here dear ..
selamat bersegmen ..

AkmaDanira said... [Reply to comment]

balas kunjungan
serious follow back
salam kenalan :))

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said... [Reply to comment]

dtg follow sini..dri segmen serious follow back

Wanieys said... [Reply to comment]

Singgah dari segmen sama
Wanieys follow sini
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said... [Reply to comment]

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said... [Reply to comment]

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said... [Reply to comment]

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

farhanamasdo said... [Reply to comment]

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said... [Reply to comment]

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

serious follow sini.

AlyNn NyzAa said... [Reply to comment]

dr segmen sama...done follow sini..
## do leave ur comment in my entry after u follow me back k:
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

TQ in advance :)

*NurSyahieraDahhari* said... [Reply to comment]

follower name : ieraassyiera.blogspot.com

serius follow sini :)
serius follow back ya :)

--> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

deqjamucuxx said... [Reply to comment]

hye awak . sya dengan serious datang sini . serious follow awak

:) salam kenal .

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Kerengga Biru said... [Reply to comment]

singgah n serious follow jugak .. mahap laa lmbt .. T_T

http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Sh Hily said... [Reply to comment]

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Cik Syiera said... [Reply to comment]

salam..
saya serious follow awak
http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

사유리 하나 (SH) said... [Reply to comment]

Daripada segment yang sama..serious done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

cyda said... [Reply to comment]

singgah dari segmen yang sama , folow blog ini . jom folow back :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said... [Reply to comment]

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

Miss Lovouis said... [Reply to comment]

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

MISS Z BERCELOTEH said... [Reply to comment]

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

ENRECCA :) said... [Reply to comment]

singgah dan follow blog ini dari segmen yang sama :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :)

Xo- Enrecca :) :)

Momo said... [Reply to comment]

datang follow..weeee

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

9n0L4 said... [Reply to comment]

seriesly done follow. 277. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

aien said... [Reply to comment]

singgah dari segmen ug sama...done follow u
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html#comment-form

aynora nur said... [Reply to comment]

dari segmen serious follow back
dah follow sini ye

amercorner.blogspot.com said... [Reply to comment]

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D