PAUSE HERE
Subhanallah . Alhamdulillah . Allahuakhbar

Pyinchess Farhana

Tuesday, 15 May 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan

15.05.2012


miss Z berceloteh

Join Segmen Up Follower & Tambah Kenalan !


Syaratnya sangat simple , Letak header Miss Z then buat entry . . bgtawu jumlah Follower terkini & Negeri kelahiran .

Click Header untuk JOIN .

Jom Join ramai-2 !


Jumlah Follower
257


Negeri Kelahiran   
Sabah 




Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)


Tuesday, 1 May 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK




23.4.2012 - 25.5.2012 11.59PM


Yeahh arinih me Join 2 Segmen !

Yang nih Segmen SERIOUS FOLLOW BACK . Ahaa sangat seswai la me join , sebab ??
Jawapan paling tepat dan inilah jawapan sebenar dan tidak ada jawapan lain yg paling tepat selain daripada jawapan yg tepat nih >> Untuk tambah Follower la . . hewhew ~ Dan . . untuk merapatkan lagi silaturrahiim antara Bloggers yg sporting2 dan (grr DAN lagi) baik hatinya . :) *Ini adalah satu pujian yg eiklas key DAN sangat ikhlas . (perlu DAN huruf besar?) :p 

For me , segmen nih tak membebankan langsung (dengan nada yg tenang sambil tangan di dada DAN mata ke atas) hihih jgn marah ~ but seriously adalah rasa membebankan siket sebab nampak ayat "Buat sedikit karangan sebab apa korang join segment ini" . aigoo rasa terbeban lah tengok word 'karangan' tuh . ehee terbayang 280 patah perkataan err ~ Tapi untuk dapatkan Follower yg ramai kenalah usaha and bukannya semua benda tuh mudah bagi kita . Noooo @ Tidak okey . huhuh berbaloi la , hadiah pun lumayan di samping dapat follower / kenalan baru kan . . Terima Kasih tau ! :)


Me TAG ; Lisa Surihani , Dato' Siti DAN Neelofa  ^^, (senyum paksa:p)
 



Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)