PAUSE HERE
Subhanallah . Alhamdulillah . Allahuakhbar

Pyinchess Farhana

Wednesday, 21 March 2012

WOW GREYSON CHANCE REPLY POST AKU ?!



Wowowoo Adakah tajuk hanya sekadar tajuk? Err~

Benarkah Greyson Chance ? Hahaha me tawu org yg terbaca tajuk nih cnfirm xakan mudah terpedaya lah ! eii pera shann okey . Eloo . . Greyson Chance tegur u ? So what , Ada aku kesah ?! Lantas me pon menjawab “Whatever !” muahahah ~ Mengapa wahai diri . . tetiba buat tajuk segempaq sebegini . Alahaii ketandusan idea la tuh . Ehh blom tengok blom tawu . Yep , memang xlogik ! me paham sesangat tuh . . sepalah i nih kn yang knonnya ditegur oleh GC ~ hakhak . .  

Greyson Chance ohh Greyson Change ! kasihanlah u mnjadi sebutan di blog yang daif ini . Hihi . . tapi kalau Just omong kosong saja baik xpayah buat entry kan . . Okey don’t worry !


Scroll bawah siket ~
.
.
.
.
.
.
.
Uhukk2x ~ Terbatuklah ! =p





Haaa can u believe me now ? hahahah korang nilailah sendiri okhey . . Taktik ini sudah basi , tapi adakah ini real ?? Hoho . . Tula pasal , klu ada yg betul pon orang xakan percaya deh . . Zaman sekarang semuanya berlumba-2 untuk kuasai teknologi . Helah, fitnah, dan tohmahan berleluasa ~ Janganlah salahgunakan . . cukuplah sekadar untuk hiburan . 


Yang paling penting , setelah meletak gambar seperti di atas tuh . . silalah buat pengakuan dengan bangganya , bagitawu yang gambar tuh sebenarnya palsu & rekaan semata2 . Janganlah buat orang keluar dari blog dengan ke'Jeles'an and kehampaan kan . . haha (xbaik menipu tau) . . n lagi satu , u sudah buad pengakuan menipu so xpayahlah mawu gelak lebih2 kat hujung ayat pulak macam nih > wakakakakak , kahkahkahkahkah . . :p sebab itu bikin orang geramm + meluats lorh . . grrr ~ amboi bangga la tuh menipu , ketawa terbahak-2 . . terasa macam mawu sumbat sumthing dalam mulut dia lah ! wee~


Alaa kalau betul artis tegur pun apa salahnya kan . . Xpayah teruja sangat , buat biasa sudahhh . . diorang pun manusia biasa what . . itu semua dunia semata-mata ! kan kan ?? hikhik . .


P/s : Bukan begini caranya untuk tingkatkan traffic blog . Letak tajuk gempak tapi isi maanyak melapuh  lah ! kehampaan plus kekecewaan -_- . . Jangan Marah okey , entry nih just untuk seronok-2 ja . . JustForFunJustForLaugh !  HEE ~



Terima Kasih Sudi Baca Entry Ini ! Kalau Suka silalah LIKE :)